Tijek rezervacije

Pitanja i odgovori:

I. Imate tri mogućnosti za pronalaženje odgovarajućeg objekta na početnoj stranici:

 1. Pretraživanje:
  Unesite Vaše željene podatke:
  Kliknite na "traži"! Prikazat će se svi trenutno raspoloživi objekti.
  Kalendar:
  Klikom na polje za dolazak i odlazak otvara se kalendar. s Možete koristiti simbole strelica lijevo i desno od naziva mjeseca prebacivanje između mjeseci. Alternativno, također možete koristiti Koristite dva polja za odabir za mjesec i godinu. Samo kliknite na to odgovarajući datum za unos u polje dolaska ili odlaska preuzeti.
  Ukupna ponuda:
  Ako želite vidjeti našu cjelokupnu ponudu za zemlju, odaberite prvo u zemlji, a zatim u Polje za odabir regije i lokacije "sve" i ne unesite ništa u preostala polja a. Zatim kliknite na “Pokreni pretragu”!
 2. Detaljno pretraživanje:
  Kliknite na "Napredno pretraživanje" u lijevoj traci za odabir! Sada radi niz drugi dio obrasca.
  Ovdje možete unijeti svoje specifične kriterije pretraživanja. Ako ovo učinite Ako ste to učinili, kliknite na "Traži" na dnu stranice!
 3. brzo pretraživanje
  U "Izravnom pretraživanju" gore desno ispod glavnog izbornika imate opciju za izravan prikaz pojedinačnih objekata.
  Da biste to učinili, unesite naziv ili šifru nekretnine za odmor koju tražite polje za pretraživanje. Nakon unosa prva tri znaka, vidjet ćete: Prikazuju se prijedlozi za vaše pretraživanje koje možete prihvatiti klikom na njih. Ako ne želite odabrati prijedlog, kliknite ikonu povećala desno od unosa za provođenje pretrage.

II. Kako mogu doznati cijenu boravka?

 1. Startajte pretragu i dobit ćete one objekte, koji odgovaraju Vašim kriterijima. Sada kliknite na objekt po Vašem izboru i dobit ćete točan opis, dodatne slike i točan izračun cijene.
 2. Nakon što odaberete objekt, prikazuje Vam se najpovoljniji prijedlog rezervacije. Ovaj predizbor možete promijeniti ili dodati druge vrste smještaja u odabir, tako da kod raspoloživih smještajnih jedinica koje se pojavljuju ispod prijedloga rezervacije promijenite broj i zatim kliknete na "Izračunaj cijenu".
 3. Cijena će Vam biti obračunata, ako unesete datume putovanja i broj osoba.
 4. Ukoliko još niste odredili datum dolaska i odlaska, dobit ćete sljedeće podatke Slike objekta prikazat će upit kojim možete dopuniti svoje podatke. Onda će biti Prikazat će vam se i cijena objekta.

III. Kako mogu bukirati?

 1. Ispod kalkulacije cijene u okviru “Vaš odabir” vidjet ćete ukupnu cijenu desno pojavljuje se polje "Rezerviraj sada". Nakon što kliknete ovdje, bit ćete prebačeni na obrazac za rezervaciju.
 2. Unesite svoje osobne podatke i podatke o plaćanju i kliknite zatim kliknite veliki narančasti gumb “Rezerviraj putovanje”.

IV. Opći uvjeti poslovanja

U obrascu za rezerviranje kao i na dnu svake stranice naći cete link na opća pravila poslovanja. Tako ih možete pregledati i po potrebi pohraniti.
Upozoravamo Vas, da Adrialin ne pohranjuje tekst ugovora. No, sve relevantne podatke u svezi bukinga dobit ćete u potvrdi rezervacije.

V. Potvrda rezervacije

 1. Po primitku Vaše rezervacije od nas ćete u roku od nekoliko minuta putem e-pošte dobiti potvrdu primitka ili potvrdu rezervacije sa svim detaljima o daljnjem načinu postupanja.
 2. Ako sat vremena nakon bukiranja od nas ne dobijete e-mail, molimo Vas da nam se javite.
 3. Ako ste najprije dobili potvrdu o primitku za rezervaciju, onda ćemo Vam u pravilu u roku od 24 sata putem e-pošte poslati potvrdu rezervacije i račun.

VI. Plaćanje

Podaci o plaćanju bit će prikazani pod "Mogućnosti plaćanja" čim izvršite izračun cijene za željeni objekt. U procesu rezervacije možete birati između tri varijante plaćanja:

 1. Plaćanje putem banke (doznakom)
  • Nakon potvrde rezervacije, molimo vas da odmah platite kauciju za zakupninu u iznosu od 20% cijene putovanja.
  • Ostatak ukupnog iznosa plaća se 6 tjedana pred nastupanje rezervacije.
  • Kod kratkoročnih rezervacija (unutar zadnjih 6 tjedana pred istu) plaćate ukupan iznos.
  • Uplata na žiro račun moguća je samo do 41 dana prije početka putovanja, unutar zadnjih 40 dana prihvaćaju se samo načini plaćanja navedeni pod točkom 2 do 4.
  • Sve dodatne korištene usluge plaćaju se na licu mjesta (osim ako u opisu objekta nije navedeno da su uključene u cijenu).
 2. Plaćanje kreditnom karticom
  • Primamo kreditne kartice: Master, VISA i American Express.
  • Za rezervacije izvrsene više od 7 tjedana prije polaska, imate mogućnost odabrati hoće li se cijeli iznos teretiti odmah ili samo 20 % kao kaucija za zakupninu. Ako ovdje odaberete kaucija za zakupninu preostali iznos bit će terećen 6 tjedana prije polaska. Važno je da Vaša kreditna kartica tada bude važeća.
  • Sve dodatne korištene usluge plaćaju se na licu mjesta (osim ako u opisu objekta nije navedeno da su uključene u cijenu). )
 3. Automatsko odbijanje
  • Ako posjedujete bankovni račun u Njemačkoj ili Austriji, možete platiti i postupkom terećenja računa.
  • Za rezervacije izvrsene više od 7 tjedana prije polaska, imate mogućnost odabrati hoće li se cijeli iznos teretiti odmah ili samo 20 % kao kaucija za zakupninu. Ako ovdje odaberete kaucija za zakupninu preostali iznos bit će terećen 6 tjedana prije polaska.
  • Sve dodatne korištene usluge plaćaju se na licu mjesta (osim ako u opisu objekta nije navedeno da su uključene u cijenu).
 4. Plaćanje PayPal-om
  • Ukoliko imate PayPal račun, možete platiti tim putem.
  • Za rezervacije napravljene više od 7 tjedana prije polaska, imate mogućnost odabrati hoće li se cijeli iznos teretiti odmah ili samo 20 % kao kaucija za zakupninu. Ako ovdje odaberete kauciju za zakupninu, primit ćete poveznicu neposredno prije dospijeća preostalog iznosa, koju možete koristiti za ponovni unos podataka o plaćanju kako biste ga mogli teretiti.
  • Sve dodatne korištene usluge plaćaju se na licu mjesta (osim ako u opisu objekta nije navedeno da su uključene u cijenu).

VII. Dokumenti o putovanju

 1. Kada se cjelokupna cijena putovanja plaća pružatelju usluge na licu mjesta, onda Vam s potvrdom rezervacije šaljemo adresu i podatke za kontakt smještaja.
 2. Ako nam je uplaćena cjelokupna cijena putovanja poslat ćemo vam dokumente ((Vaučer za putovanje s uputama i informacijama o putovanju) putem e-pošte a na upit i besplatno poštom.

VIII. Naša briga o Vama

Naši djelatnici u Službi za korisnike u Njemačkoj, pomoći će vam, naravno, i prije i tijekom rezervacije. Tijekom Vašeg godišnjeg odmora pomoći će vam osoblje u vašem smještajnom objektu ili mreža suradnika koji dobro poznaju lokalne prilike.