Mišljenje korisnika

Ovdje možete pronaći samo mali izvadak iz samoinicijativnih dopisa naših korisnika koji nam svakodnevno pristižu iz cijelog svijeta. :

Obitelj

„Želim se srdačno zahvaliti za nadasve pozornu, ljubaznu i obzirnu brigu. ”

(Dr. Sigrid K. iz Njemačke)

„Hvala lijepa. Vi nudite prvoklasnu uslugu koju mi vrlo cijenimo.”

(John H. iz Engleske)

„Želim Vam još zahvaliti za Vašu brigu i na uspjehu našeg odmora. Proveli smo 15 divnih dana na prekrasnom mjestu. Još jednom zahvaljujemo. Sigurno ćemo Vam se ponovno javiti za naš odmor sljedeće godine, a dotad ćemo Vašu stranicu preporučiti prijateljima i poznanicima. ”

(Alberto S. iz Italije)

„Želim Vam zahvaliti za brzi odgovor i besprijekornu brigu.”

(Monika S. iz Poljske)

„Zahvale za besprijekornu i ljubaznu uslugu.”

(Walter P. iz Njemačke)

„Želimo vas obavijestiti da smo se vratili s odmora, smještaj je bio odličan, a vlasnici su bili ljubazni. Hvala vam. ”

(J. E. iz Mađarske)

„Zahvaljujemo Vam na ugodnom odmoru koji smo proveli bez problema, briga i poteškoća. Srdačno zahvaljujemo svim djelatnicima za preciznu organizaciju. ”

(Marchioro P. iz Italije)

„Poštovana ekipa Adrialina, želim vam srdačno zahvaliti za Vaš dobar internetski servis, apartman je bio vrlo lijep i sve se odvijalo po planu! Lijepo je što možemo imati takvo povjerenje u internetsku agenciju s obzirom da kod online rezervacija na žalost ne ide uvijek sve bez problema. ... ”

(Claudia M. s obitelji iz Njemačke)

„Kompliment za Vašu organizaciju i brzinu.”

(Mirco S. iz Italije)

„Želim Vam zahvaliti što ste za nas organizirali ovaj odmor i nadam se da ćemo Vašu agenciju moći koristiti i u budućnosti. ”

(John P. iz Engleske)

„Hvala za super brzu obradu!!! (...) Vi stvarno nudite dobar servis koji vrijedi dalje preporučiti! ”

(Georg R. iz Njemačke)

„Mnogo Vam hvala što ste se za sve pobrinuli. Vrlo ste susretljivi.”

(Deleu K. iz Francuske)

„Poštovane Dame i gospodo, upravo smo se vratili iz našeg odmora u Novigradu. Bilo je predivno! Apartman je bio vrlo lijep i odgovarao je opisu na Vašoj internetskoj stranici. Usprkos tom što smo ranije došli, apartman je za nas bio odmah spreman. U agenciji smo brzo, ljubazno i kompetentno posluženi. Sigurno ćemo u buduće kod vas vršiti rezervacije. Hvala i puno pozdrava. ”

(Dagmara G. iz Poljske)

„Pozdrav timu Adrialina, mi smo svoj odmor u Hrvatskoj ove godine prvi put rezervirali putem Interneta. Pritom smo se odlučili za Vašu agenciju jer ste imali super ponude. Želimo Vam izreći veliki kompliment: Sve se divno složilo, rezervacija (sva dokumentacija stigla je do nas potpuna i bez kašnjenja), prijava i odjava, sve bez problema. Proveli smo predivan odmoru Hrvatskoj i imat ćemo Vašu agenciju na umu za sljedeću godinu i sljedeći odmor i preporučiti Vas drugima. ”

(Obitelj M. iz Njemačke)

„Dobar dan, ja sam Ammeli Giovanni i preko Vas smo prošlog kolovoza rezervirali svoj odmor u hotelu Delfin u Poreču. Dobro smo se snašli prilikom organizacije svog odmora preko Vas. Bili ste vrlo susretljivi, jasni i profesionalni i iz tog razloga Vam želim izreći svoje komplimente. ”

(Ammeli G. iz Italije)

„Još jednom zahvaljujem što ste brzo izvršili promjenu rezervacije! Vi ste spasili naš odmor i mi ćemo Vas svakakvo preporučiti dalje! ”

(Erwin P. iz Njemačke)

„Hvala. Vrlo sam zadovoljan Vašim online servisom i ozbiljnošću s kojom radite svoj posao. Već sam Vas preporučio svojim prijateljima. Svaka čast! ”

(Flavio R. iz Italije)

„Hvala Vam za brzu, ozbiljnu i kvalitetnu uslugu!”

(Christine A. iz Njemačke)

„vrlo sam zadovoljan smještajem i uslugom u hotelu. Vrlo lijep odmor. Hvala. ”

(Valfrido T. iz Italije)