Banjol - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Banjol

Nudimo Vam 321 smještaja na destinaciji Banjol.

Mjesto Banjol ima cca. 1500 stanovnika i udaljen je 2 km od mjesta mjesto Rab, Rab, obližnjeg većeg grada.


Općenito
Banjol je malo mjesto na otoku Rabu. Dio Banjola raštrkan je po brdašcima iznad ceste, a drugi dio podno ceste spušta se prema moru i četirima uvalama, tzv. Padovama. Banjol kao i sva mjesta na otoku Rabu nudi turistima smještaj u vrlo lijepim i modernim kućama.
Kuće za odmor, apartmani i sobe nude sve što je potrebno za ugodan odmor.


Osobitost Banjola je u njegovim Padovama (zaštićenim uvalama) koje danju vrve kupačima, a predvečer malenim barkama što se vraćaju s ribolova. Kuće i apartmani uz samu plažu, mala pristaništa uz obalu, pogled na stari grad Rab sa zvonicima i šetalište što se proteže uz samu obalu, čine Banjol mjestom kojemu se vraćamo i u kojemu uvijek provodimo ugodan odmor.
Gastronomija i zabava
restoran
Kupovina
supermarket

Odmor u Banjol s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Banjol ili se jednostavno želite samo informirati o Banjol u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Banjol apartmani, Banjol Kuće za odmor, Banjol Hoteli, Banjol Apartmanska naselja, Banjol kuća na selu, Banjol Pansioni, Banjol sobe za goste, Banjol Mobilne kućice

turistički kompleks Banjol

  • Na žalost u Banjol nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Banjol

Banjol, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.