Basina - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Basina

Nudimo Vam 33 smještaja na destinaciji Basina.

Malo selo Basina udaljeno je 5 km od Jelsa, Hvar, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Basina su sljedeći: Tatinja.


Općenito
Uvala Bašina se nalazi u blizini Vrboske, na sjeveroistočnoj strani otoka Hvara. Od Jelse i Staroga Grada je udaljena 5 km, a 25 km od grada Hvara.Uvala je okružena poljima masline, lavande, vinovom lozom i gustom borovom šumom. U naselju tijekom ljetnih mjeseci otvoren je jedan mali market i nekoliko restorana. Svojom blagom klimom i plažama Bašina je idealno mjesto za miran obiteljski odmor.

Odmor u Basina s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Basina ili se jednostavno želite samo informirati o Basina u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Basina apartmani, Basina Kuće za odmor, Basina Hoteli, Basina Apartmanska naselja, Basina kuća na selu, Basina Pansioni, Basina sobe za goste, Basina Mobilne kućice

hotel Basina

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Basina.

apartman Basina

turistički kompleks Basina

  • Na žalost u Basina nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Basina

Basina, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.