Drage - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Drage

Nudimo Vam 27 smještaja na destinaciji Drage.

Mjesto Drage udaljeno je 10 km od obližnjeg većeg mjesta Biograd.


Općenito
DrageMjesto Drage je smješteno u centralnoj zoni hrvatskog Jadrana na magistralnom putu između Zadra i Šibenika uz izuzetno razvedenu obalu, čisto more s pogledom na brojne otočiće na rubu nacionalnog parka Kornati. U okolici se nalaze brojna turistička mjesta, povijesne znamenitosti i prirodne ljepote:
Pakoštane 5 km,rn Biograd 10 km,rn Vodice 20 km, NP Krka 30 km,rn Šibenik 30 km, Zadar 40 km, a NP Kornati i PP Vransko jezero su nadomak mjesta.
Drage su mirno i tiho dalmatinsko mjesto i na prvi pogled osvajaju prirodnošću ambijenta i gostoljubljivošću domaćina.To je mjesto osebujnog ugođaja kojeg je priroda obdarila izuzetnom razvedenošću obale, brojnim uvalama, poluotocima i šljunkovitim plažama koje pruža gostu željnom osame "vlastiti" dio mora daleko od masovnog turizma.
Ponuda sportskih aktivnosti
Plivanje
Kupovina
Mala trgovina

Odmor u Drage s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Drage ili se jednostavno želite samo informirati o Drage u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Drage apartmani, Drage Kuće za odmor, Drage Hoteli, Drage Apartmanska naselja, Drage kuća na selu, Drage Pansioni, Drage sobe za goste, Drage Mobilne kućice

hotel Drage

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Drage.

apartman Drage

turistički kompleks Drage

  • Na žalost u Drage nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Drage

Drage, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.