Karlobag - Kvarner - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Karlobag

Nudimo Vam 27 smještaja na destinaciji Karlobag.


Općenito
Karlobag, grad i luka u Velebitskom kanalu u području Velebitskog podgorja nasuprototoku Pagu, udaljenom oko 1,8 km širokim Velebitskim kanalom. Krajem prošlog stoljeća nazivao se Bag. Postanak i opstanak Karlobaga povezan je s prometnim iskorištavanjem Oštarijskih vrata i prijevoja Baške Oštarije (955 m), preko kojih vodi cesta prema Gospiću na visini od 928 m. Uz Vratničko sedlo iznad Senja to je najniži prijelaz preko Velebita i najpovoljnija veza srednje Like s morem. Povoljne prometne veze sa zaleđem omogućile su stvaranje naselja već u rimsko doba. Gospodarstvo se temelji na ribarstvu i turizmu. Na križanju je magistralne prometnice Rijeka-Zadar (M2, E65) i regionalne ceste Karlobag-Gospić.
Znamenitosti
Samostan
Ponude za slobodno vrijeme
Igralište
Ponuda sportskih aktivnosti
planinarenje
Gastronomija i zabava
restoran
Videa
 

Odmor u Karlobag s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Karlobag ili se jednostavno želite samo informirati o Karlobag u Kvarner, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Karlobag apartmani, Karlobag Kuće za odmor, Karlobag Hoteli, Karlobag Apartmanska naselja, Karlobag kuća na selu, Karlobag Pansioni, Karlobag sobe za goste, Karlobag Mobilne kućice

turistički kompleks Karlobag

  • Na žalost u Karlobag nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Karlobag

Karlobag, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.