Lopar - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Lopar

Nudimo Vam 151 smještaja na destinaciji Lopar.

Mjesto Lopar ima cca. 1100 stanovnika i udaljen je 12 km od mjesta mjesto Rab, Rab, obližnjeg većeg grada.


Općenito
Lopar je najizoliranije mjesto naotoku Rabu. Okružuju ga 22 pješčane plaže. More je plitko, a gusta šuma i hlad pogoduju onima koji dolaze s malom djecom. Uz popularnu »Rajsku plažu«, dugu 1,5 km, nalazi se autokamp i hotelsko naselje sa zabavnim, rekreacijskim i športskim sadržajima (tenis, košarka, nogomet); mogućnost ribarskih izleta, šetnje u sačuvanoj prirodi. Sjeveroistočni dio okrenut prema Golom otoku i Svetom Grguru karakteriziraju klifovi.Lopar, naselje na sjeverozapadnom dijelu otoka Raba, 6 km sjeverno odSupetarske Drage. Na istoimenom poluotoku sjeverozapadno od prevlake pruža se zaljev Lopar, a jugoistočno zaljev Crnika. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, stočarstvo, ribarstvo i turizam. Oko 1 500 m dugi pješčani žal s borovom šumicom. Na lokalnoj je prometnici koja povezuje Lopar s magistralnom prometnicom što prolazi kroz cijeli otok Rab. U Loparu je trajektna luka koja povezuje Rab saSenjom iBaškom naotoku Krku.Naselje je dobilo ime po crkvici sv. Marije (sveta Maria Neopari), koja se spominje još u XVI. st. Na lokalitetu Punta Zidine (Rt Zidine) vide se ostaci antičke obrambene arhitekture. Po predaji u Loparu se rodio legendarni osnivač republike San Marino, klesar Marin.
Znamenitosti
historijski objekti iz antičkih vremena,  crkva
Ponuda sportskih aktivnosti
planinarenje,  Tenis
Gastronomija i zabava
restoran
Videa
 

Odmor u Lopar s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Lopar ili se jednostavno želite samo informirati o Lopar u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Lopar apartmani, Lopar Kuće za odmor, Lopar Hoteli, Lopar Apartmanska naselja, Lopar kuća na selu, Lopar Pansioni, Lopar sobe za goste, Lopar Mobilne kućice

turistički kompleks Lopar

  • Na žalost u Lopar nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Lopar

Lopar, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.