Lun - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Lun

Nudimo Vam 28 smještaja na destinaciji Lun.

Turističko mjesto sa plažom Lun udaljen je 140 km od Rijeka, najbližeg većeg grada. Pojedini dijelovi Lun su sljedeći: Mulobedanj.


Općenito
Lun se nalazi na najsjevernijem dijelu otoka Paga na 300 m nadmorske visine. Pripada općini Novalja. Ima približno oko 330 stanovnika.
Lun je poznat po tome da je jedna od tri svjetske lokacije gdje se nalaze divlje masline koje su nadprosječne veličine i stare su nekoliko stotina godina. Od 1963. godine zaštićene su kao botanički rezervat.
Znamenitosti
crkva
Ponuda sportskih aktivnosti
Vožnja biciklom,  Plivanje,  Skijanje na vodi,  ronjenje,  planinarenje
Gastronomija i zabava
restoran

Odmor u Lun s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Lun ili se jednostavno želite samo informirati o Lun u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Lun apartmani, Lun Kuće za odmor, Lun Hoteli, Lun Apartmanska naselja, Lun kuća na selu, Lun Pansioni, Lun sobe za goste, Lun Mobilne kućice

hotel Lun

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Lun.

apartman Lun

turistički kompleks Lun

  • Na žalost u Lun nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Lun

Lun, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.