Mandre - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Mandre

Nudimo Vam 152 smještaja na destinaciji Mandre.

Turističko mjesto sa plažom Mandre udaljen je 138 km od Zadar, najbližeg većeg grada. Pojedini dijelovi Mandre su sljedeći: Kolan.


Općenito
Mjesto Mandre nalazi se na zapadnoj obali otoka Paga, na 14 kilometara od Novalje, najbližeg većeg grada.

Radi se turističkom naselju iz kojeg se mogu dosta dobro vidjeti otoci Olib i Silba, kao i otočići Maun i Škrda koji su puni očaravajućih zaljeva i plažica. Mjesto posebno preporučamo gostima koji žele provesti odmor relaksirajući se u hladu borova te uz stoljetne suhozide i kristalno čisto more. Zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim niti gastronomska ponuda dostupna u mjesnim restoranima i konobama. Lokalni kafići uglavnom uz samu plažu, poslužiti će kao dodatno relaksiranje i u dnevnom i u večernjem aranžmanu, a za one malo zahtjevnije, uvijek je tu vrlo blizu i Novalja na raspolaganju. Mandre predstavlja i sigurno sidrište, s obzirom na njegov položaj u Maunskom zaljevu, pa će za ljubitelje nautičkog turizma biti dobra polazna ili odlazna točka.
Ponuda sportskih aktivnosti
Vožnja biciklom,  Plivanje,  planinarenje,  Skijanje na vodi,  ronjenje

Odmor u Mandre s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Mandre ili se jednostavno želite samo informirati o Mandre u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Mandre apartmani, Mandre Kuće za odmor, Mandre Hoteli, Mandre Apartmanska naselja, Mandre kuća na selu, Mandre Pansioni, Mandre sobe za goste, Mandre Mobilne kućice

hotel Mandre

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Mandre.

apartman Mandre

turistički kompleks Mandre

  • Na žalost u Mandre nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Mandre

Mandre, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.