Metajna - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Metajna

Nudimo Vam 111 smještaja na destinaciji Metajna.

Malo mjesto Metajna udaljeno je 15 km od mjesta Novalja, Pag, obližnjeg većeg mjesta.

Općenito
Metajna je malo mjesto, 15 kilometara udaljeno od Novalje, najbližem većem gradu.

U centralnom dijelu otoka i u istoimenom zaljevu nalazi se malo naselje Metajna, jedinstveni spoj vjetra, kamena i mora. Naselje je počelo biti posjećeno turistima već davne 1928., zasigurno i zbog njegovog jedinstvenog položaja. Situirano na moru, dok su okolni brežuljci obrađeni prvenstveno u obliku vinograda pripadajućeg lokalnog stanovništva, naselje se može podičiti divljom i nekontaminiranom prirodom. Za posjetiti, uz mnoge ostale predivne plaže, plaža ʺRučica“, do koje se dolazi kroz očaravajući pejzaž pod imenom Kanjon. U nastavku Metajne nalazi se jedan od najogoljelijih područja Hrvatske gdje nije pogodno za život ljudi, međutim gdje je sve prebogato ljekovitog bilja.

Ljeti se u Metajni priređuju mnogobrojne ribarske fešte, kada se može kušati svježa riba uz odlično lokalno vino, a sve uz glazbenu pozadinu pučkih pjesama. Odmor u okružju prirode i mira dostupan je i u okolnim naseljima: Zubovićima, Kustićima i Vidalićima.
Ponuda sportskih aktivnosti
Vožnja biciklom,  Plivanje,  Skijanje na vodi,  ronjenje,  planinarenje
Gastronomija i zabava
restoran
Kupovina
Mala trgovina

Odmor u Metajna s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Metajna ili se jednostavno želite samo informirati o Metajna u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Metajna apartmani, Metajna Kuće za odmor, Metajna Hoteli, Metajna Apartmanska naselja, Metajna kuća na selu, Metajna Pansioni, Metajna sobe za goste, Metajna Mobilne kućice

hotel Metajna

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Metajna.

apartman Metajna

turistički kompleks Metajna

  • Na žalost u Metajna nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Metajna

Metajna, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.