Milna - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Milna

Nudimo Vam 51 smještaja na destinaciji Milna.

Malo selo Milna ima oko 1100 stanovnika i udaljeno je 18 km od mjesta Supetar, Brač, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Milna su sljedeći: Smokvina, Zarace, Osibova, Koromaslinova, Smrceva, Makarac.


Općenito
MilnaMilna je najbolja prirodna bračka luka, u blizini koje nižu se lijepe pješčane i šljunčane uvale s plažama (Pasika, Osibova, Lučice, Maslinova). Lijepo je kupalište u uvali Vlaška. Postoje športski tereni za mali nogomet, košarku, odbojku, boćanje, stolni tenis. Smještaj: hotel Kaštil Jela (A); apartmani, sobe. Marina ACI Milna, jedina marina na otoku Braču, ima 200 vezova u moru i 20 mjesta na kopnu.
Milna, naselje i luka u istoimenoj uvali na zapadnoj obali otoka Brača, 20 km jugozapadno od Supetra. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, brodogradnja, ribarstvo, prerada ribe i turizam. Uvala Milna (luka Milna), s prostranim vanjskim i malim plitkim unutrašnjim dijelom, najbolja je luka na Braču. Na regionalnoj je prometnici koja prolazi cijelim otokom.
Naselje se razvilo početkom XVII. st. Župna crkva Gospe od Blagovijesti iz 1783. ima monumentalno barokno pročelje i ciklus štukatura (rokoko) iz ranoga XIX. st. Kasnobarokna oltarna slika Navještenje rad je Sebastijana Riccija. Uz skulpture sv. Josipa i Jerolima u župnoj crkvi, Ivan Rendić izradio je nadgrobni spomenik Stjepanu Tomašu sa secesijsko-folklornim motivima. U uvali Osibova nalaze se ruševine gotičke crkvice. Za Napoleonovih ratova u Milni je 1800. ruska flota imala svoju bazu.
Znamenitosti
Povijesne građevine iz razdoblja gotike,  Obalna šetnica

Odmor u Milna s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Milna ili se jednostavno želite samo informirati o Milna u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Milna apartmani, Milna Kuće za odmor, Milna Hoteli, Milna Apartmanska naselja, Milna kuća na selu, Milna Pansioni, Milna sobe za goste, Milna Mobilne kućice

turistički kompleks Milna

  • Na žalost u Milna nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Milna

Milna, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.