Mirca - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Mirca

Nudimo Vam 16 smještaja na destinaciji Mirca.

Malo selo Mirca ima oko 350 stanovnika i udaljeno je 3 km od mjesta Supetar, Brač, najbližeg većeg grada.

Općenito
Mirca su malo mjesto između Supetra i Sutivana, i protežu se od stare jezgre u unutrašnjosti prema novom naselju na moru.
Ime asocira na mirni odmor kojeg je moguće pronaći na lijepoj plaži i obali ili među drevnim kamenim zgradama s popločanim dvorištima. Župna crkva je posvećena Pohođenju B.D.M., a mjesno slavlje održava se 02. srpnja - Sv. Elizabeta ili Gospa Miraška.
Znamenitosti
crkva
Gastronomija i zabava
bar,  restoran
Kupovina
supermarket

Odmor u Mirca s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Mirca ili se jednostavno želite samo informirati o Mirca u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Mirca apartmani, Mirca Kuće za odmor, Mirca Hoteli, Mirca Apartmanska naselja, Mirca kuća na selu, Mirca Pansioni, Mirca sobe za goste, Mirca Mobilne kućice

hotel Mirca

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Mirca.

apartman Mirca

turistički kompleks Mirca

  • Na žalost u Mirca nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Mirca

Mirca, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.