Mostar (Bosnien-Herz.) - Unutrašnjost - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Mostar (Bosnien-Herz.)

Nudimo Vam 0 smještaja na destinaciji Mostar (Bosnien-Herz.).

Mjesto Mostar (Bosnien-Herz.) ima cca. 105488 stanovnika. Einwohner. Dijelovi mjesta Mostar (Bosnien-Herz.) su sljedeći: Bosna i Hercegovina.

Općenito
MostarMostar je stoljećima na raskrižju različitih civilizacija i svaka od njih je u njega utkala dio svoje posebnosti. To je grad sunca, zelenila, cvijeća, koji se odlikuje specifičnom i rijetko ugodnom mediteranskom klimom.
Mostar je udaljen 60 km od Jadrankog mora. U gradu i njegovoj bližoj okolici nalaze se jedinstveni lokaliteti kulturno-povijesnog blaga i nasljeđa, koji svjedoče o životu na ovom području još u predantičkim vremenima.
Mostar posjeduje kompletnu prostornu infrastrukturu, cestovni i željeznički promet, te modernu zračnu luku.
Najstariji pisani dokumenti o Mostaru datiraju iz prve polovice XV. stoljeća, a utemeljenje grada Mostara veže se za ime i zasluge velikaša hercega Stjepana Kosače.
Znamenitosti
Povijesne građevine,  crkve,  Muzej,  Povijesni stari grad
Ponuda sportskih aktivnosti
košarka
Gastronomija i zabava
bar,  kafic,  diskoteka,  restoran,  Kazalište
Kupovina
butika,  Trgovački centar,  suvenirnica,  supermarket

Odmor u Mostar (Bosnien-Herz.) s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Mostar (Bosnien-Herz.) ili se jednostavno želite samo informirati o Mostar (Bosnien-Herz.) u Unutrašnjost, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Mostar (Bosnien-Herz.) apartmani, Mostar (Bosnien-Herz.) Kuće za odmor, Mostar (Bosnien-Herz.) Hoteli, Mostar (Bosnien-Herz.) Apartmanska naselja, Mostar (Bosnien-Herz.) kuća na selu, Mostar (Bosnien-Herz.) Pansioni, Mostar (Bosnien-Herz.) sobe za goste, Mostar (Bosnien-Herz.) Mobilne kućice

hotel Mostar (Bosnien-Herz.)

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Mostar (Bosnien-Herz.).

apartman Mostar (Bosnien-Herz.)

turistički kompleks Mostar (Bosnien-Herz.)

  • Na žalost u Mostar (Bosnien-Herz.) nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Mostar (Bosnien-Herz.)

Mostar (Bosnien-Herz.), dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.