Neum (Bosnien-Herz.) - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Neum (Bosnien-Herz.)

Nudimo Vam 9 smještaja na destinaciji Neum (Bosnien-Herz.).

Mali gradić Neum (Bosnien-Herz.) ima oko 4700 stanovnika i leži u gravitacijskom području Dubrovnik. To je ujedno i najbliži veći grad. Dijelovi koje čine mjesto Neum (Bosnien-Herz.) su sljedeći: Bosna i Hercegovina.


Općenito
NeumNeum je destinacija koja ima vrlo kvalitetnu resursnu osnovu za razvoj turizma, što se odnosi na povoljne klimatsko - ekološke značajke neumskog kraja, bogatu povijesno - kulturnu baštinu, dobar geoprometni položaj, blizinu popularnih turističkih odredišta, visok stupanj izgrađenosti smještajnih kapaciteta i dugu tradiciju bavljenja turizmom.
Grad Neum je dobio ime po „ Starom Neumu ” koji je smješten 2 km od obale prema unutrašnjosti. Neum je tipično Jadransko mjesto puno mediteranskog ugođaja s izobiljem plodova mora koji daju posebno obilježje ovom kraju. Mirisne borove šume, mnogobrojne agave, smokve, masline, raznobojno cvijeće i miris soli vam nude istinski morski ugođaj. Bogata tradicija neumskog kraja razvila je kult vinove loze i vina. Strast možete osjetiti kad vam Neum pokaže i svoje lice mjesta za lov u čijim čarima možete uživati tijekom cijele godine - lov na zeca, lisicu, vepra ili jarebicu. Neumska rivijera vam nudi uređene šljunkovite plaže s betonskim molovima i usamljenim bijelim stijenama, s puno prirodnog hlada što ga čine mirisni borovi. Plaže imaju dovoljno plićaka što će oduševiti djecu i neplivače. Plaže su opremljene svim potrebnim rekvizitima za odmor i zabavu.
Znamenitosti
Povijesne građevine

Odmor u Neum (Bosnien-Herz.) s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Neum (Bosnien-Herz.) ili se jednostavno želite samo informirati o Neum (Bosnien-Herz.) u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Neum (Bosnien-Herz.) apartmani, Neum (Bosnien-Herz.) Kuće za odmor, Neum (Bosnien-Herz.) Hoteli, Neum (Bosnien-Herz.) Apartmanska naselja, Neum (Bosnien-Herz.) kuća na selu, Neum (Bosnien-Herz.) Pansioni, Neum (Bosnien-Herz.) sobe za goste, Neum (Bosnien-Herz.) Mobilne kućice

turistički kompleks Neum (Bosnien-Herz.)

  • Na žalost u Neum (Bosnien-Herz.) nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Neum (Bosnien-Herz.)

Neum (Bosnien-Herz.), dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.