Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš Odmor na hrvatskim otocima

Za Vas imamo u ponudi 12505 smještajnih jedinica na hrvatskim otocima.

 

Općenito
Hrvatska je doista zemlja otoka; ima ih više od tisuću, a svaki je drukčiji. Mnogi su naseljeni, no svaki je osobit, ima svoju priču i sudbinu. Ljudski je imati slabu točku, a oni koji poznaju hrvatske otoke imaju ih tisuću. Točnije, 1 185. Naime, na 1 777 km jadranske obale toliko je otoka, otočića i grebena. Prvi posjet jadranskoj obali i otocima putovanje je u nepoznato. Svako će sljedeće putovanje biti povratak već poznatoj ljepoti ove zemlje, uvijek različitoj, ali jednako fascinantnoj.
Znamenitosti
Povijesni stari grad,  Povijesne građevine,  crkve,  Muzej,  park,  Obalna šetnica
Ponuda sportskih aktivnosti
Penjanje,  Vožnja biciklom,  Plivanje,  jedrenje,  ronjenje,  Tenis,  Vodeni sport
Gastronomija i zabava
bar,  kafic,  diskoteka,  pizzerija,  restoran
Kupovina
Pekarnica,  Trgovina odjećom,  butika,  Mala trgovina,  Prodaja na tržnici,  Mesnica,  Trgovina voćem i povrćem,  Pošta,  Trgovina nakitom,  suvenirnica,  supermarket

Odmor na hrvatskim otocima s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman za odmor, kuću za odmor, hotel, ladanjsku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kuću za Vaš odmor na hrvatskim otocima ili se jednostavno želite informirati o hrvatskim otocima, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Otoci apartmani, Otoci Kuće za odmor, Otoci Hoteli, Otoci Apartmanska naselja, Otoci kuća na selu, Otoci Pansioni, Otoci sobe za goste, Otoci Mobilne kućice

Otoci, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.