Otok Krapanj - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Otok Krapanj

Nudimo Vam 14 smještaja na destinaciji Otok Krapanj.

Otok Krapanj ima oko 2500 stanovnika i udaljena je 8 km od Šibenik, najbližeg većeg grada. Pojedina mjesta Otok Krapanj su sljedeća: Krapanj.

 

Općenito
Pločasti otok poznat po vađenju koralja i spužvi. Umijeće lova spužvi donio je oko 1700. fra Antun s Krete, koji je tada došao u krapanjski franjevački samostan. Samostan je utemeljen 1435. kada je šibenski plemić Toma Jurić otok darovao bosanskim franjevcima. Njih su ubrzo zamijenili fratri provincije sv. Jeronima. Osobito slikovit je renesansni klaustar. U refektoriju je Posljednja večera koju je naslikao Francesco da Santacroce (sred. 16. st.). Župna crkva iz 1458, višestruko je pregrađivana, a 1937. je uklopljena u novu crkvu.
Ponuda sportskih aktivnosti
ronjenje,  Plivanje
Gastronomija i zabava
pizzerija,  restoran,  bar

Odmor u Otok Krapanj s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Otok Krapanj ili se jednostavno želite samo informirati o Otok Krapanj u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Otok Krapanj apartmani, Otok Krapanj Kuće za odmor, Otok Krapanj Hoteli, Otok Krapanj Apartmanska naselja, Otok Krapanj kuća na selu, Otok Krapanj Pansioni, Otok Krapanj sobe za goste, Otok Krapanj Mobilne kućice

turistički kompleks Otok Krapanj

  • Na žalost u Otok Krapanj nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Otok Krapanj

Otok Krapanj, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.