Otok Lastovo - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Otok Lastovo

Nudimo Vam 42 smještaja na destinaciji Otok Lastovo.

 

Općenito
Otok Lastovo je najveći otok Lastovskog arhipelaga koji se nalazi u južnom dijelu Dalmacije oko 14 kilometara od otoka Korčule. Danas na površini od 41 km2 najšumovitijeg hrvatskog otoka živi oko 800 stanovnika.
Lastovo nema izgrađenu turističku infrastrukturu, stoga nudi svojim gostima očuvan okoliš te izvornu arhitekturu mediterana. Poznati lastovski fumari su dimnjaci neobičnog i originalnog oblika koji su nastali tijekom 17. i 18. stoljeća, kada su se mještani Lastova natjecali da ih dimnjak bude što bolji od drugih.
Lastovo je domaćin međunarodnog rock festivala „Lastovo Otok Glazbe“ koji se odvija svake godine krajem kolovoza.

Odmor u Otok Lastovo s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Otok Lastovo ili se jednostavno želite samo informirati o Otok Lastovo u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Otok Lastovo apartmani, Otok Lastovo Kuće za odmor, Otok Lastovo Hoteli, Otok Lastovo Apartmanska naselja, Otok Lastovo kuća na selu, Otok Lastovo Pansioni, Otok Lastovo sobe za goste, Otok Lastovo Mobilne kućice

turistički kompleks Otok Lastovo

  • Na žalost u Otok Lastovo nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Otok Lastovo

Otok Lastovo, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.