Otok Lopud - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš Odmor na Otok Lopud

Mi za Vas u ponudi imamo 9 smještajnih jedinica na Otok Lopud.

Otok Lopud ima cca. 220 stanovnika i nalazi se na području Dubrovnik, obližnjeg većeg grada.


Općenito
Otok Lopud se nalazi u središnjim dijelu elifatskog otočja sjeverozapadno od Dubrovnika. Na površini od 4,63 km2 živi oko 250 stanovnika. Uvala Šunj i njena pješčana plaža koja se nalazi na jugositočnoj strani otoka, smatra se jednom od najljepših hrvatskih plaža. Brojni restorani u Lopudu nude turistima gurmanske specijalitete kao što su pršut, sir i dalmatinsko crno vino.

Odmor na Otok Lopud s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor na Otok Lopud ili se jednostavno želite samo informirati o Otok Lopud u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Otok Lopud apartmani, Otok Lopud Kuće za odmor, Otok Lopud Hoteli, Otok Lopud Apartmanska naselja, Otok Lopud kuća na selu, Otok Lopud Pansioni, Otok Lopud sobe za goste, Otok Lopud Mobilne kućice

hotel Otok Lopud

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Otok Lopud.

apartman Otok Lopud

turistički kompleks Otok Lopud

  • Na žalost u Otok Lopud nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Otok Lopud

Otok Lopud, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.