Palit - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Palit

Nudimo Vam 180 smještaja na destinaciji Palit.

Mjesto Palit udaljeno je 2 km od obližnjeg većeg mjesta mjesto Rab, Rab.


Općenito
PalitPalit se dijelom smjestio uz Uvalu Sv. Eufemije koju zatvara poluotočić Frkanj. Šumoviti Frkanj mami turiste svojom pomalo divljom prirodom i uvalicama. Na Frkanj se prirodno nastavlja Kalifront, poluotok na kojem je i zaštićena šuma autohtonog hrasta crnike, Dundo. Sa zapadne strane otoka nanizane su uvalice obrubljene tamnim borovima.
Znamenitosti
Obalna šetnica
Kupovina
supermarket

Odmor u Palit s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Palit ili se jednostavno želite samo informirati o Palit u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Palit apartmani, Palit Kuće za odmor, Palit Hoteli, Palit Apartmanska naselja, Palit kuća na selu, Palit Pansioni, Palit sobe za goste, Palit Mobilne kućice

hotel Palit

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Palit.

apartman Palit

turistički kompleks Palit

  • Na žalost u Palit nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Palit

Palit, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.