Pješčana Uvala - Istra - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Pješčana Uvala

Nudimo Vam 40 smještaja na destinaciji Pješčana Uvala.

Malo selo Pješčana Uvala ima oko 350 stanovnika i udaljeno je 6 km od mjesta Pula, najbližeg većeg grada.


Općenito
Pješčana uvala je moderno naselje smješteno uz more 5 kilometara od Pule. Pješčana uvala nastala je kao novo naselje u produžetku Pule, i orijentirala se na turizam, tako da svaka kuća ili vila nudi privatni smještaj, apartmane ili sobe. rnNaselje Pješčana uvala je dobilo ime po pješčanoj plaži uz koje se formirala Pješčana uvala. Pješčane plaže idealne su za djecu i manje vješte plivače. S brojnim kvalitetnim i moderno opremljenim apartmanima i sobama, privatni smještaj u Pješčanoj uvali nudi najvišu kvalitetu. Podno naselja Pješčane uvale, uz obale mora, vijuga šetalište s brojnim ugostiteljskim objektima među kojima se izdvajaju vrlo kvalitetni restorani, caffe barovi i konobe, kao i ostali turistički sadržaji koji će vaš boravak učiniti ugodnim. Živopisnu sliku Pješčane uvale daje i marina, koja nudi mogućnosti iznajmljivanja jahti. Brojni športski tereni udaljeni su svega 3 kilometra od Pješčane uvale.
Ponuda sportskih aktivnosti
Plivanje

Odmor u Pješčana Uvala s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Pješčana Uvala ili se jednostavno želite samo informirati o Pješčana Uvala u Istra, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Pješčana Uvala apartmani, Pješčana Uvala Kuće za odmor, Pješčana Uvala Hoteli, Pješčana Uvala Apartmanska naselja, Pješčana Uvala kuća na selu, Pješčana Uvala Pansioni, Pješčana Uvala sobe za goste, Pješčana Uvala Mobilne kućice

turistički kompleks Pješčana Uvala

  • Na žalost u Pješčana Uvala nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Pješčana Uvala

Pješčana Uvala, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.