Posedarje - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Posedarje

Nudimo Vam 93 smještaja na destinaciji Posedarje.

Mjesto Posedarje ima oko 3500 stanovnika i udaljeno je 25 km od mjesta Zadar, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Posedarje su sljedeći: Svrdlac, Vinjerac, Slivnica.


Općenito
Posedarje; naselje i lučica na sjeverozapadnoj obali Novigradskog mora, 25 km sjeveroistočno odZadra. Spominje se 1219. rnGospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, povrtlarstvo, ribarstvo, školjkarstvo i turizam. Kraj obale ima obilje dagnji i kamenica. Uz naselje je more plitko (nanosi potoka Bašćice), a obala niska; ima pješčanu i šljunčanu plažu; pred naseljem su tri mala otočića. Na magistralnoj je prometnici (M2, E65).Spominje se od XII. st. Župna crkva sv. Ružarije starija je građevina, barokizirana 1700. Romanička crkva Uznesenja Marijina iz XII.-XIII. st. Na otočiću i zaljevu gotička crkvica sv. Duha iz XV. st.
Znamenitosti
crkva
Ponuda sportskih aktivnosti
Plivanje
Gastronomija i zabava
restoran,  kafic
Kupovina
Mala trgovina

Odmor u Posedarje s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Posedarje ili se jednostavno želite samo informirati o Posedarje u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Posedarje apartmani, Posedarje Kuće za odmor, Posedarje Hoteli, Posedarje Apartmanska naselja, Posedarje kuća na selu, Posedarje Pansioni, Posedarje sobe za goste, Posedarje Mobilne kućice

turistički kompleks Posedarje

  • Na žalost u Posedarje nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Posedarje

Posedarje, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.