Privlaka - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Privlaka

Nudimo Vam 168 smještaja na destinaciji Privlaka.

Turističko mjesto sa plažom Privlaka ima oko 3000 stanovnika i udaljen je 7 km od Nin, najbližeg većeg grada. Pojedini dijelovi Privlaka su sljedeći: Sabunike, Škrapavac.


Općenito
Privlaka, naselje na jugoistočnoj obali Privlačkog zatona nasuprot otoku Viru, 7 km sjeverozapadno od Nina. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, stočarstvo i turizam. Sjeverozapadno od naselja je prostrana pješčana plaža sa šumicom. Na regionalnoj je prometnici Zadar-Nin-otok Vir.


Šire područje Privlake naseljeno je od prapovijesti (ilirske gomile, rimski natpisi). Srednjovjekovno naselje razorili su Turci 1570. Sačuvana je predromanička crkva sv. Vida sagrađena na ilirskom grobnom humku. Ranohrvatskih ostataka (crkvice) ima i u okolici.
Znamenitosti
Povijesne gradske zidine,  crkva

Odmor u Privlaka s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Privlaka ili se jednostavno želite samo informirati o Privlaka u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Privlaka apartmani, Privlaka Kuće za odmor, Privlaka Hoteli, Privlaka Apartmanska naselja, Privlaka kuća na selu, Privlaka Pansioni, Privlaka sobe za goste, Privlaka Mobilne kućice

Privlaka, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.