Rabac - Istra - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Rabac

Nudimo Vam 396 smještaja na destinaciji Rabac.

Mali gradić Rabac ima oko 1472 stanovnika i leži u gravitacijskom području Labin. To je ujedno i najbliži veći grad. Dijelovi koje čine mjesto Rabac su sljedeći: Santa Marina, Plomin, Drenje, Duga Luka - Prtlog, Plomin Luka, Smolici, Ripenda Kosi.


Općenito
Rabac je turističko središte i luka na jugoistočnoj obali Istre, smješteno u lijepoj uvali nadomak Labina. Lijepa šljunčana uvala, zeleni okoliš i ugodna klima izletnike su i putopisce privlačili još sredinom 19. stoljeća. Uvalu s lijepom šljunčanom plažom okružuje bujna vegetacija, a sam je Rabac poznat po kvalitetnoj turističkoj ponudi hotela, apartmana i vila. U ovom malom i do 19. st. ribarstvu okrenutom mjestu, postupno niču vile, pa Rabac postaje jedno od centara mondernog i lječilišnog turizma. Danas ga zbog čistog mora, lijepih plaža i kvalitetne turističke ponude Rabac preporučujemo za obiteljski odmor. U Rapcu i okolici je oko 15-ak hotela i apartmanskih naselja, nekoliko kampova i nove obiteljske kuće u kojima se iznajmljuju sobe i apartmani. Šetnja uz more pogodna je za dječju vožnju biciklom, trčanje ili rolanje, mnoštvo restorana vrsne gastronomske ponude za cijelu obitelj te brojni športski sadržaji na plaži, čine Rabac atraktivnim ljetovalištem ovog dijela istarske obale. U Rabcu će vam uz bogatu ponudu privatnog smještaja i vila, ponuditi veliki broj kvalitetnih hotela i kampova. Za obiteljski odmor svakako morate izabrati Rabac.
Znamenitosti
Pristanište,  park
Ponuda sportskih aktivnosti
Plivanje,  ronjenje,  Tenis,  planinarenje
Videa
 

Odmor u Rabac s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Rabac ili se jednostavno želite samo informirati o Rabac u Istra, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Rabac apartmani, Rabac Kuće za odmor, Rabac Hoteli, Rabac Apartmanska naselja, Rabac kuća na selu, Rabac Pansioni, Rabac sobe za goste, Rabac Mobilne kućice

turistički kompleks Rabac

  • Na žalost u Rabac nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Rabac

Rabac, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.