Rogaška Slatina (Slovenija) - Unutrašnjost - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Rogaška Slatina (Slovenija)

Nudimo Vam 0 smještaja na destinaciji Rogaška Slatina (Slovenija).

Općenito
Općina Rogaška Slatina je općina u istočnoj Sloveniji, u Štajerskoj pokrajini te statističkoj regiji Savinjskoj. Središte općine je istoimeno mjesto sa manje od 5000 stanovnika. Rogaška Slatina je daleko poznata kao wellness i spa centar, koji svoj učinak bazira na termalnoj vodi. Wellness se nalazi u najstarijoj, no obnovljenoj zgradi Rogaške Slatine te je natkrivenim hodnikom povezan sa obližnjim hotelima. Centar za opuštanje vam nudi raznolike masaže, saune, terapije bojama, bazen sa ljekovitom termalno-mineralnom vodom, samo su neke od mogućnosti relaksacije u kojoj možete uživati u wellnesu Rogaška Slatina.

Odmor u Rogaška Slatina (Slovenija) s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Rogaška Slatina (Slovenija) ili se jednostavno želite samo informirati o Rogaška Slatina (Slovenija) u Unutrašnjost, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Rogaška Slatina (Slovenija) apartmani, Rogaška Slatina (Slovenija) Kuće za odmor, Rogaška Slatina (Slovenija) Hoteli, Rogaška Slatina (Slovenija) Apartmanska naselja, Rogaška Slatina (Slovenija) kuća na selu, Rogaška Slatina (Slovenija) Pansioni, Rogaška Slatina (Slovenija) sobe za goste, Rogaška Slatina (Slovenija) Mobilne kućice

hotel Rogaška Slatina (Slovenija)

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Rogaška Slatina (Slovenija).

apartman Rogaška Slatina (Slovenija)

turistički kompleks Rogaška Slatina (Slovenija)

  • Na žalost u Rogaška Slatina (Slovenija) nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Rogaška Slatina (Slovenija)

Rogaška Slatina (Slovenija), dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.