Solin - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Solin

Nudimo Vam 18 smještaja na destinaciji Solin.

Mali gradić Solin ima oko 20000 stanovnika i leži u gravitacijskom području Split. To je ujedno i najbliži veći grad. Dijelovi koje čine mjesto Solin su sljedeći: Klis.


Općenito
Solin, grad u blizini ušća rijeke Jadro, 5 km sjeveroistočno od Splita. Sastoji se od tri izdvojene cjeline: središnjeg dijela na raskrižju cesta (Mitnica) prema Splitu, Trogiru i Klisu (stambeno-poslovni dio Solina), od Majdana, u maloj kotlini gornjeg toka Jadra, s tvornicom cementa, i od Donje Strane (Sveti Kaja), oko 1,5 km zapadno od središnjeg dijela, na cesti prema Trogiru, s tvornicom cementa i industrijskim pogonima. Između Donje Strane i središnjeg dijela Solina ostaci antičke Salone. Na magistralnoj je prometnici (M11.03, E71) Split-Sinj.
Znamenitosti
historijski objekti iz antičkih vremena,  Ostaci iz rimskih vremena
Gastronomija i zabava
kafic,  restoran

Odmor u Solin s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Solin ili se jednostavno želite samo informirati o Solin u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Solin apartmani, Solin Kuće za odmor, Solin Hoteli, Solin Apartmanska naselja, Solin kuća na selu, Solin Pansioni, Solin sobe za goste, Solin Mobilne kućice

turistički kompleks Solin

  • Na žalost u Solin nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Solin

Solin, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.