Sućuraj - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Sućuraj

Nudimo Vam 72 smještaja na destinaciji Sućuraj.

Turističko mjesto sa plažom Sućuraj ima oko 500 stanovnika i udaljen je 76 km od mjesto Hvar, Hvar, najbližeg većeg grada. Pojedini dijelovi Sućuraj su sljedeći: Bogomolje, Mala Pogorila, Kozja, Didina.


Općenito
SućurajSućuraj, naselje i mala luka u istoimenoj uvali na istočnom dijelu otok Hvar. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo, prerada ribe i turizam. rnZapadno od naselja, na sjevernoj obali Hvara, ima mnogo uvala s pješčanim plažama (Vela Moševčica, Mlaska, Bristova, Pokrivenik i dr.). Na regionalnoj je prometnici; trajektno pristanište, veza s Drvenikom.

Naseljen je vjerojatno sredinom XV. st. Od samostana Augustinaca, koji su se ovdje naselili 1573., sačuvan je samo dio. Utvrđenje za obranu naselja podignuli su Venecijanci 1631. Pred baroknom crkvom sv. Ante (iz 1664.) je slikoviti trg.
Gastronomija i zabava
bar,  restoran

Odmor u Sućuraj s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Sućuraj ili se jednostavno želite samo informirati o Sućuraj u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Sućuraj apartmani, Sućuraj Kuće za odmor, Sućuraj Hoteli, Sućuraj Apartmanska naselja, Sućuraj kuća na selu, Sućuraj Pansioni, Sućuraj sobe za goste, Sućuraj Mobilne kućice

hotel Sućuraj

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Sućuraj.

apartman Sućuraj

turistički kompleks Sućuraj

  • Na žalost u Sućuraj nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Sućuraj

Sućuraj, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.