Suha Punta - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Suha Punta

Nudimo Vam 16 smještaja na destinaciji Suha Punta.

Mjesto Suha Punta udaljeno je 5 km od mjesta mjesto Rab, Rab, koje je ujedno najbliži veći grad.

Općenito
Mjesto RabPoseban turistički i kulturni ugođaj tijekom ljeta daje ulično slikarstvo u Srednjoj ulici, kada cijelo središte grada postaje ogromna galerija, a važna manifestacija su i Rapska kulturna zbivanja u Galeriji »Knežev dvor«. Rapske glazbene večeri u crkvi sv. Križa (lipanj-kolovoz) susreti su s domaćim i stranim glazbenicima. Najatraktivniji ljetni događaj u Rabu su Rapske viteške igre (obnovljene 1995.), koje su se održavale od 1364., a sjećanje su na vitešku obranu grada u davnoj prošlosti. Izuzetnost je slikovitoga srednjovjekovnoga ceremonijala antički samostrel kojim se na svojim igrama koriste još samo balestrijeri iz San Marina. Održavaju se dva puta godišnje (9. svibnja i 27. srpnja).
Rab, grad i luka na zapadnoj obali istoimenog otoka. Smješten je na izduženom poluotoku između uvale Svete Fumije i rapske luke, gdje je izgrađeno zbijeno mediteransko naselje. Vrlo su povoljne klimatske prilike; prosječna godišnja temperatura zraka iznosi tijekom siječnja 6,7 °C, a u srpnju 23,2 °C; prosječna relativna vlažnost 68%. Noviji dio grada razvio se s druge strane rapske luke. Gradska luka smještena je u zaklonjenu zaljevu; vanjska i unutrašnja luka odijeljene su lukobranom. Dubina u središtu unutrašnje luke iznosi 3-5 m; uza zidanu obalu na istočnoj strani poluotoka 6-8 m; tu je pristan za veće brodove dug 70 m. U pristaništu za manje brodove dubina vode iznosi 4 m. Vanjska luka zaštićena je prema otvorenomu moru otočićem Tunera i nasipom, koji taj otočić spaja s obalom. Prema jugozapadu zaklanja je lukobran, uz koji s unutrašnje strane pristaju veći brodovi obalne plovidbe. U sjeveroistočnom dijelu gradske luke izgrađena je marina. Gospodarska je osnova turizam, osobito nautički. Na istočnoj obali gradske luke izgrađen je turistički kompleks Padova III s autokampom. Na magistralnoj je prometnici (M29) koja povezuje Rab s trajektnim pristaništima u Loparu i Mišnjaku.
Ponuda sportskih aktivnosti
Tenis

Odmor u Suha Punta s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Suha Punta ili se jednostavno želite samo informirati o Suha Punta u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Suha Punta apartmani, Suha Punta Kuće za odmor, Suha Punta Hoteli, Suha Punta Apartmanska naselja, Suha Punta kuća na selu, Suha Punta Pansioni, Suha Punta sobe za goste, Suha Punta Mobilne kućice

Suha Punta, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.