Sup Draga - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Sup Draga

Nudimo Vam 247 smještaja na destinaciji Sup Draga.

Mjesto Sup Draga ima oko 1114 stanovnika i udaljeno je 7 km od mjesta mjesto Rab, Rab, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Sup Draga su sljedeći: Donja, Gonar, Gornja.


Općenito
Supetarska DragaMarina ACI Supetarska Draga ima 285 vezova u moru i 100 mjesta na kopnu.
SUPETARSKA DRAGA, naselje i uvala na sjeverozapadnom dijelu otoka Raba,rn 7 km sjeverno od grada Raba. rnUvala je potopljeni dio istoimenog polja, građenog od flišnih naslaga. Za pristajanje je povoljnija sjeveroistočna obala; unutrašnja i jugozapadna obala su niske, plitke i muljevite. Uvala je povoljno sidrište s muljevitim i pješčanim dnom (najveća dubina 33 m), osobito za bure i juga. Najbolje sidrište za manje jahte je u sredini uvale Dumići; veći brodovi sidre u sredini uvale Supetarska draga. rnGospodarska je osnova poljodjelstvo, ribarstvo i turizam. God. 1984. izgrađena je nova marina. Dobro je zaštićena 150 m dugim lukobranom od vjetrova iz IV. kvadranta. Na magistralnoj je prometnici (M29) koja prolazi cijelim otokom Rabom.
Znamenitosti
Pristanište
Ponuda sportskih aktivnosti
košarka
Gastronomija i zabava
restoran

Odmor u Sup Draga s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Sup Draga ili se jednostavno želite samo informirati o Sup Draga u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Sup Draga apartmani, Sup Draga Kuće za odmor, Sup Draga Hoteli, Sup Draga Apartmanska naselja, Sup Draga kuća na selu, Sup Draga Pansioni, Sup Draga sobe za goste, Sup Draga Mobilne kućice

hotel Sup Draga

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Sup Draga.

apartman Sup Draga

turistički kompleks Sup Draga

  • Na žalost u Sup Draga nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Sup Draga

Sup Draga, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.