Sutivan - Otoci - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Sutivan

Nudimo Vam 70 smještaja na destinaciji Sutivan.

Malo selo Sutivan ima oko 650 stanovnika i udaljeno je 7 km od mjesta Supetar, Brač, najbližeg većeg grada.


Općenito
Sutivan (Stivan), naselje i luka na krajnjem zapadnom dijelu sjeverne obale otoka Brača, 7 km zapadno od Supetra. rnGospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i turizam. U dnu uvale, na nekad močvarnu zemljištu, park s drvoredom palma. Obalni pojas uz naselje je pošumljen (alepski i primorski bor). Lokalnom prometnicom preko Supetra povezan je sa svim naseljima na otoku. U luci se mogu vezati manje jahte; veće jahte sidre ispred luke.Očuvani su temelji starokršćanske crkve unutar koje je 1579. sagrađena crkva sv. Ivana. Renesansna župna crkva iz XVI. st. poslije je barokizirana. Barokni zvonik podignuo je potkraj XVIII. st. Pavao Bruttapelle. U crkvi je oltarna slika Gospa od Ružarija, rad srednjotalijanske škole iz XVII. st. Uz obalu je kaštel obitelji Marjanović (1777.); na pročelju je sunčani sat. rnIz doba renesanse je kuća Natali-Božičević, iz doba baroka ljetnikovac s perivojem pjesnika Jerolima Kavanjina (XVII./XVIII. st.); barokni je i perivoj Ilić. U kući Definis nalazi se zbirka namještaja i umjetničkih predmeta iz početka XIX. st.
Znamenitosti
park,  crkva,  katakombe
Ponude za slobodno vrijeme
planinarske staze
Ponuda sportskih aktivnosti
Vožnja biciklom
Gastronomija i zabava
restoran

Odmor u Sutivan s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Sutivan ili se jednostavno želite samo informirati o Sutivan u Otoci, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Sutivan apartmani, Sutivan Kuće za odmor, Sutivan Hoteli, Sutivan Apartmanska naselja, Sutivan kuća na selu, Sutivan Pansioni, Sutivan sobe za goste, Sutivan Mobilne kućice

hotel Sutivan

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Sutivan.

apartman Sutivan

turistički kompleks Sutivan

  • Na žalost u Sutivan nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Sutivan

Sutivan, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.