Tučepi - Dalmacija - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Tučepi

Nudimo Vam 189 smještaja na destinaciji Tučepi.

Turističko mjesto sa plažom Tučepi ima oko 1800 stanovnika i udaljen je 6 km od Makarska, najbližeg većeg grada. Pojedini dijelovi Tučepi su sljedeći: Gornji Tucepi, Gornji Tucepi - Podpec.


Općenito
TučepiTučepi, naselje u Makarskom primorju, 4 km jugoistočno od Makarske. Gospodarska je osnova poljodjelstvo i turizam. Na magistralnoj su prometnici (M2, E65). Marina je vanjskim lukobranom zaštićena od vjetrova, operativna obala duga 40 m.
Nastanjeni u antičko doba. Na groblju su otkriveni ulomci namještaja starokršćanske crkve iz V.-VI. st. i nekoliko srednjovjekovnih nadgrobnih ploča. Naselje se pod današnjim imenom spominje 1434. Crkva sv. Jurja sagrađena je u prijelaznome romaničko - gotičkom stilu potkraj XIII. st. U XVIII. st. makarske obitelji Ivanišević i Lucić-Pavlović uz more grade barokne vile; ljetnikovac opata Grubišića danas je hotel Kaštelet. U zaseoku Pašalići renesansna crkvica sv. Mihovila i crkva sv. Kate.
Znamenitosti
Pristanište

Odmor u Tučepi s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Tučepi ili se jednostavno želite samo informirati o Tučepi u Dalmacija, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Tučepi apartmani, Tučepi Kuće za odmor, Tučepi Hoteli, Tučepi Apartmanska naselja, Tučepi kuća na selu, Tučepi Pansioni, Tučepi sobe za goste, Tučepi Mobilne kućice

turistički kompleks Tučepi

  • Na žalost u Tučepi nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Tučepi

Tučepi, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.