Varaždin - Unutrašnjost - Hrvatska

Informacije za Vaš odmor u mjestu Varaždin

Nudimo Vam 2 smještaja na destinaciji Varaždin.

Grad Varaždin ima oko 48900 stanovnika i udaljen je 79 km od Zagreb, najbližeg većeg grada. Kvartovi grada Varaždin su sljedeći: Varazdinske Toplice, Varazdin Breg.

 

Općenito
VaraždinVaraždin, mjesto sklada i prisnosti, privlačno je turističko odredište. Varaždin je sve do današnjeg dana zadržao sve bitne odlike mjesta glazbe, baroka i cvijeća. Svatko tko je posjetio Varaždin, osjetio je duh prijašnjih stoljeća, gostoljubivost njegovih stanovnika i ljepotu življenja u tom malom, ali toplom mjestu.
Varaždin je pun zelenila koje potiče dobro raspoloženje, a lijepo uređeno cvijeće razlog je zašto Varaždin nazivamo gradom cvijeća. Varaždin je bogat dobro očuvanim kućama i trgovima. Crkve i samostani skladno ispunjuju sliku mjesta. Lokalne ulice vode do srednjeg gradskog trga. Popularni Korzo je omiljeno mjesto svakog Varaždinca jer je dio svakodnevice da se tamo popije kava ili isproba varaždinsko pecivo, u društvu prijatelja ili poslovnog partnera.
Varaždin je grad u kojemu se bogato kulturno naslijeđe isprepliće s modernim životom pa je prisutnost tradicije svugdje lako osjetiti. Početkom jeseni održava se Špancir fest koji okuplja stare zanate, a na ulicama gostuju pjevači, plesači, klauni i drugi, što staru jezgru grada učini punom života. Za ljubitelje glazbe, veliku vrijednost predstavljaju Varaždinske barokne večeri koje su dugogodišnja gradska tradicija.
Na području Varaždina bogata je ponuda smještaja, hotela, penziona. Neobilazni dio tradicije je svakako bogata gastronomska ponuda, a restorani u Varaždinu svoje specijalitete nude s ponosom.
Daleko od kamenih zidova, ulica i trgovina, obala je Drave. Predivan pejzaž pruža brojne mogućnosti za razonodu, posebno za ribiče, a nedaleko od mjesta su lovišta Zelendvora, omiljena među lovcima cijele Europe. Svatko tko je jednom posjetio ovaj grad, rado mu se vraća.
Znamenitosti
galerija,  Povijesni stari grad,  Povijesne građevine iz razdoblja baroka,  Katedrala,  Muzej,  dvorac,  Kaštel
Ponude za slobodno vrijeme
Termalno kupalište
Ponuda sportskih aktivnosti
Penjanje,  Vožnja biciklom,  Plivanje

Odmor u Varaždin s Adrialinom

Ovdje možete pronaći povoljne smještajne jedinice za Vaše sljedeće putovanje :

image description

Ako tražite apartman, kuću za odmor, hotel, seosku kuću, pansion, sobu za goste ili mobilnu kućicu za Vaš odmor u Varaždin ili se jednostavno želite samo informirati o Varaždin u Unutrašnjost, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Ovdje možete pronaći smještajne jedinice za odmor poput apartmana, kuća za odmor, seoskih kuća, hotela, apartmanskih naselja, pansiona, soba za goste, mobilnih kućica, krstarenja, čarter jahti, izleta i drugog. Adrialin raspolaže ponudom za Vaše putovanje u Hrvatsku, Italiju i Austriju koju stalno proširuje.

O ponudi:
Varaždin apartmani, Varaždin Kuće za odmor, Varaždin Hoteli, Varaždin Apartmanska naselja, Varaždin kuća na selu, Varaždin Pansioni, Varaždin sobe za goste, Varaždin Mobilne kućice

hotel Varaždin

    Nažalost nisu pronađeni hoteli u Varaždin.

apartman Varaždin

turistički kompleks Varaždin

  • Na žalost u Varaždin nisu pronađena nikakva apartmanska naselja.

kuća za odmor Varaždin

Varaždin, dobar izbor za Vaš odmor u Hrvatskoj.